مبانی نظری سلامت اجتماعی

نمونه پيشينه تحقيق, فصل دوم پايان نامه ,چارچوب نظري پيشينه پژوهش

مبانی نظری سلامت اجتماعی

۷ بازديد ۰ نظر

مبانی نظری سلامت اجتماعی

دانلود مبانی نظری سلامت اجتماعی مبانی نظری و پیشینه تحقیق سلامت اجتماعیپیشینه تحقیق سلامت اجتماعیمبانی نظری سلامت اجتماعیتحقیق سلامت اجتماعیپیشینه سلامت اجتماعیسلامت اجتماعیسلامتاجتماعی

-------

مبانی نظری سلامت اجتماعی
مبانی نظری سلامت اجتماعی
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: word
تعداد صفحات: 24
حجم فایل: 55
قیمت: 44869 تومان

بخشی از متن:

عنوان: مبانی نظری و پیشینه تحقیق سلامت اجتماعی

فرمت ورد قابل ویرایش

تعداد صفحات: 24

همراه با رفرنس نویسی و پاورقی داخل متن

منابع کامل

 




قسمتی از متن:

 سلامت اجتماعی


مفهومسلامت اجتماعی، مفهومی است که در کنار ابعاد جسمی و روانی سلامت مورد توجهقرار گرفته است، جنبه اجتماعی آن را با محور قرار دادن فرد مورد بررسی قرار میدهد. بلوک و برسلو برای اولین باردر سال 1972 در پژوهشی به مفهوم سلامت اجتماعی پرداختند. آنها مفهوم سلامت اجتماعی را با درجه عملکرد اعضاءجامعه مترادف کرده و شاخص سلامت اجتماعی را ساختند. آنها تلاش کردند تا با طرح پرسش های گوناگون در ابعاد جسمی، روانی و اجتماعی سلامت فردی، بهمیزان فعالیت و عملکرد فرددر جامعه برسند. این مفهوم را چند سال بعد دونالد و همکارانش در سال 1978 مطرح کردند و استدلال آنها این بود که سلامتفراتر از گزارش علائم بیماری، میزان بیماریها و قابلیت های کارکردی فرد است.

آنها معتقد بودند که رفاه و آسایش فردی امری متمایز از سلامت جسمی و روانی است. براساس برداشت آنان سلامت اجتماعی در حقیقت هم بخشی از ارکان وضع سلامت محسوب می شود و هم می تواند تابعی از آن باشد. سنجش محتوایسلامت اجتماعی از ابتدا از طریق تمرکز بر فرد و در رابطه باتعاملات میان فردی(مثلا ملاقات با دوستان) و مشارکت اجتماعی (مانندعضویت در گروهها) موردسنجش قرار گرفت و در اندازه گیری ارکان عینی(مثلاً تعداد دوستان) و ذهنی (کیفیت روابط دوستانه)هردو تعریف منظور شده بود. حوزه سلامت اجتماعی از سالهای 1995 به بعد علاوه برنگرش کلی وعامی که بر کیفیت سلامت در میان تمام افراد دارد، در کشورهای صنعتی گرایشی خاص را در دو بعد سلامت روانی و نیز سلامت اجتماعی آغاز کرده است. گروهی از کارشناسان در این تلاش بوده اندتا باعملیاتی کردن مفهوم ارتقاء سلامت اهداف کلی شعار "بهداشت برای همه" را با زمینه های اجتماعی سلامت در مفهوم عام پیوند بزنند.آنان معتقدند که ارتقاء سلامت درحقیقت در برگیرنده زمینه های اقدام اجتماعی برای توسعه سطح سلامت است. ارتقاء سطح سلامت براین اساس ازدو طریق امکان پذیراست که یکی ازآنها توسعه شیوه های سالم زندگی و اقدام اجتماعی برای سلامت است و دیگری ایجاد شرایطی است که زیستن در یک حیات سالم را امکان پذیر سازد.

استفادهمفرط ازمدل بیماری درگذشته که در آن مقوله سلامت به عنوان نبود نشانه ها وعوارض جسمانی و روانی تعریف می شده است،منجر به بازتعریف سلامت به شکل هایمختلف و سنجش آن به طرق متنوع شده است. از جمله این شیوه ها می توان به این موارد اشاره کرد: بیان شخصی، تغییرات در کارکرد ایمنی بدن، آشکار شدن علائم ظاهری بیماری، تشخیص پزشکی و... (پترسون و باسیو، 1991)
و...
 
 
ممکن است در توضیحات بهم پیوستگی در کلمات وجود داشته باشد ولی در فایل word اینگونه نیست.
دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
 
  برای مشاهده توضیحات فایل  مبانی نظری سلامت اجتماعی  اینجا کلیک کنید برای دانلود فایل باکیفیت مبانی نظری سلامت اجتماعی روی دکمه زیر کلیک نمائید ✔️  دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی ✔️  بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل ✔️  دانلود سریع و مستقیم ✔️  دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول ✔️ دانلود مبانی نظری سلامت اجتماعی
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.